Abonamentul tău auto

Abonamentul auto este cea mai flexibilă și inovatoare soluție de mobilitate din piața locală. Îți oferim 3 variante de abonament, cu toate costurile asociate utilizării incluse, mai puțin combustibilul, pentru ca tu să te bucuri de mașina dorită cât, cum și când dorești.

Perioade minime de contractare:

TOATE COSTURILE INCLUSE

Alimentezi și pornești la drum! Restul costurilor asociate mașinii sunt incluse în abonament!
  • Chiria auto
  • Asigurările CASCO și RCA
  • Anvelope all season
  • Mașină la schimb și asistență rutieră
  • Întreținere/service
  • Taxă de drum (rovinietă)

Rezervă mașina dorită acum!

CUM FUNCȚIONEAZĂ...

1. ACHIZIȚIONEZI ONLINE ABONAMENTUL DORIT

Ai 4 pași simpli de parcurs online – alegi abonamentul potrivit și mașina dorită, ne dai câteva detalii despre situația ta financiară, faci video-identificarea la distanță și semnezi contractul, apoi achiți taxa de garanție. Tot acum decizi și când dorești să ridici mașina și de unde.
2. PREIEI MAȘINA ȘI TE BUCURI DE ALEGEREA FĂCUTĂ

Odată finalizată achiziția online, vom derula câteva verificări interne, anterior datei de preluare selectate de tine, pentru a ne asigura că procesul online a decurs corespunzător. Îți livrăm mașina conform opțiunilor exprimate - dată de preluare și locație – și îți stăm la dispoziție pentru orice detalii pe durata abonamentului.
3. PRELUNGEȘTI, SCHIMBI MAȘINA SAU RETURNEZI

După expirarea perioadei de abonament selectate, care reprezintă și perioada minimă obligatorie de utilizare, decizi ce dorești să faci în continuare. Dacă ești convins că ai făcut alegerea optimă și dorești să continui să utilizezi mașina, nu ai nimic de făcut - abonamentul tău se va prelungi automat, până la momentul la care ne anunți că dorești să renunți (utilizare maxim 36 luni). Costul tău lunar se ajustează, pentru că dorim să îți oferim cele mai bune condiții de utilizare. Oricând dorești încetarea abonamentului, tot ce ai de făcut este să ne anunți cu 1 lună înainte. Ulterior, te așteptăm oricând din nou aici, pentru un nou abonament.