car sharing pentru companii

SIMPLU, FLEXIBIL ȘI DURABIL

Flota de mașini sharetoo este una diversă și se ajustează pentru a răspunde nevoilor de mobilitate individuale ale clienților noștri.
Pe lângă componenta ecologică, oferta de car sharing pentru angajați poate reprezenta și un beneficiu prin utilizarea în scop privat.

mobilitatea durabilă întâlnește tehnologia de ultimă generație

Serviciul de car sharing pentru companii este o opțiune de mobilitate atractivă atât din punct de vedere al eficienței costurilor, cât și din perspectiva sustenabilității. Fiecare kilometru parcurs de o mașină utilizând serviciul de car sharing (atât personal, cât și în interes de serviciu) limitează emisiile de CO2.
Dacă dorești să afli mai multe despre ofertele noastre de business actuale, îți stăm cu placere la dispoziție.

car sharing: avantaje pentru angajatori

 • Reducerea costurilor cu gestionarea parcului auto: în afară de economiile legate de costuri datorate utilizării platformei digitale, se înregistrează o eficientizare și în zona de utilizare a mașinilor din parcul auto. În plus, investiția inițială este 0.
 • Toate informațiile într-un singur loc: platforma digitală te ajută să vezi într-un singur loc toate vehiculele din parc, rezervările acestora, precum și informații referitoare la utilizarea mașinilor de-a lungul timpului. Ai control eficient al utilizării flotei.
 • Extinderea mobilității în rândul angajaților: pentru a fi aproape de clienți, a participa activ și personal la întâlnirile cu aceștia, angajații tăi pot opta pentru soluția de car sharing.
 • Imagine corporativă sustenabilă: prin alegerea în flota ta de car sharing a modelelor noastre, contribui la reducerea emisiilor de CO2 și oferi, de asemenea, siguranță sporită angajaților. Astfel, ai un rol definitoriu din punct de vedere al protecţiei mediului şi al sprijinirii unei mobilităţi sustenabile.
 • Digitalizarea proceselor și istoric online: nu mai este de actualitate colectarea cheilor de la mașină și completarea fișelor de parcurs. Angajații tăi pot rezerva, deschide și închide cu ușurință mașina prin intermediul aplicației sharetoo. Toate informațiile despre rezervări se găsesc în platformă.
 • Alocarea centrelor de cost: alocarea centrelor de cost și motivul deplasării pentru călătoriile de afaceri pot fi menționate la momentul rezervării, ceea ce oferă o raportare transparentă și ușor de urmărit.
 • Pentru angajatori, sharing sharetoo înseamnă, pe scurt: mobilitate durabilă dintr-o singură sursă. Poți gestiona și monitoriza în mod convenabil întregul parc de vehicule. În același timp, te angajezi să protejezi mediul înconjurător și să le oferi angajaților flexibilitate. 

car sharing: avantaje pentru ANGAJAȚI

 • Utilizare business și privată: în funcție de opțiunea companiei pentru care lucrezi, în calitate de angajat, poți utiliza și în timpul liber vehiculele din parc. Avem 3 pachete configurate în funcție de nevoile tale.
 • Access 24/7 la vehicul: Poți rezerva, deschide și închide vehiculul prin intermediul aplicației la orice oră din zi sau din noapte. Pe durata rezervării se utilizează cheia care se află în mașină.
 • Planificare flexibilă: Fie că îți rezervi în mod spontan o mașină, fie că îți planifici călătoria cu câteva zile înainte, aplicația oferă ambele posibilități de rezervare. Acest lucru îl traducem în flexibilitate pură.
 • Acces facil: nu trebuie să primești cheia de la un reprezentant sharetoo și nici nu trebuie să completezi foaie de parcurs. Cu ajutorul aplicației sharetoo economisești timp.